[bsf-info-box icon=“Defaults-info-circle“ icon_size=“32″ icon_color=“#f25c4f“ icon_animation=“swing“ title=“Поръчката при нас е много лесна. Само няколко лесни стъпки 🙂 “ hover_effect=“style_3″ pos=“top“ heading_tag=“h2″]При проблем не се колебайте да се свържете с нас.[/bsf-info-box]

1. Добавете текст

Кликнете на бутона „Добави текст“ за да добавите текст и шрифт към поканата.

Как да направя поръчка? 1

2. Изберете шрифт и текст

В отворилия се прозорец въведете вашият текст. Може да използвате нашите примерни текстове или да въведете ваш собствен. След като въведете текст ще ви излязат опции с нашите шрифтове. Може да кликнете на малката икона  Как да направя поръчка? 2  в долния десен ъгъл за да видите по-детайлно шрифта.

След като сте готови кликнете на бутона „Готово“.

Как да направя поръчка? 3

3. Изберете брой и кликнете „Купи“

Изберете колко броя желаете и кликнете на бутона „Купи“. След това кликнете на иконата за поръчка в горния десен ъгъл и кликнете на „Виж количката“.

Как да направя поръчка? 4

4. Вижте вашите продукти

Тук може да видите всичките продукти, които сте добавили, както и опциите които сте избрали. Ако всичко е наред кликнете на „Поръчване“ за да завършите поръчката.

Как да направя поръчка? 5

5. Данни за доставка

Изберете начин на доставка – до офис на куриер или до ваш личен адрес. След това въведете вашите данни за контакт и кликнете „Поръчване“

Как да направя поръчка? 6

5. Благодарим ви 🙂

Вашата поръчка е приета и ще се свържем с вас за да уточним детайлите.

Как да направя поръчка? 7