ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗРАБОТКА

Поради факта, че всичко се изработва индивидуално за всяка една поръчка срокът за изработка е от 2-5 дни. Срокът също така зависи от количеството, модела, какъв тип продукт сте поръчали. В 90% от случаите до 5 дни поръчките ви са готови. В зависимост от поръчката е възможно да ни е необходимо и по дълго време.

Възможно е поради фактори, които не зависят от нас срокът за изработка да се удължи, за което ще бъдете своевременно уведомени.

Имаме 2 вида покани

  • Предварително произведени покани – тук нямаме много възможност за промени. Възможно е да се променят определени елементи и цветове от поканата. Моля, свържете се с нас за ви кажем какво е възможно да се смени на конкретния модел.
  • Произведени по поръчка – Тези покани се произвеждат специално за конкретната поръчка и там имаме свобода да променим почти всичко.

Може да получите мостра на всеки наш продукт.

За повече информация се свържете с нас. 

Можем да направим желаните промени по продуктите ни, така както Вие искате. Цената остава непроменена, освен ако не желаете да допълним продукта с допълнителни неща. За по- добро, бързо и качествено консултиране, свържете се с нас.

Да, за нас не е проблем да създадем мечтаните от Вас покани в точната цветова гама на Вашата сватба. Необходимо е да ни посочите модела на поканата, за да Ви отговорим с точност, дали избраният модел позволява подобна корекция.

Напълно възможно е! Винаги се стремим да предложим на клиентите си, това, което ще ги зарадва най- много. Вижте повече и отправете вашето запитване тук

Бихме се радвали много и с удоволствие ще изработим продукти за специалния Ви повод.

Да, разбира се! Изпратете заедно с поръчката текста, който най- много Ви харесва, за останалото ще се погрижим ние.

За съжаление това не е възможно. Ние предлагаме продукти, които са строго персонализирани. Изпращаме проекти за одобрение, преди финализиране на поръчката, именно за да се предотвратят грешки и недоразумения. На този етап върнати стоки нямаме и се гордеем с това. Напълно осъзнаваме, че продуктите ни заемат не малка част от Вашите тържества и поради тази причина залагаме на качеството, отколкото на количеството.

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Работим с куриерски фирми Еконт и Спиди. Пратката може да бъде изпратена с куриер по ваш избор.

Доставка може да е както до ваш личен адрес, така и до удобен за вас офис на Спиди или Еконт.

След като вече сме изработили вашата поръчка и я дадем на куриер обикновено на следващият работен ден пратката е при вас или според графика на куриера, ако населеното място се обслужва по график. При редки форсмажорни обстоятелства времето за доставка може да бъде и по дълго.

Средната цена за доставка до офис е около 4-5лв, а до адрес 7-8лв, като крайната цена се определя от куриера.

Плащането се извършва чрез наложен платеж.

Плащате директно на куриера, когато получавате пратката си.

Имаме доверие в клиентите си и не е необходимо предплащане при поръчка.

Възможно е да изискаме частично предварително плащане при много редки случаи и при по-особени и специални поръчки.

Разбира се! Ние изпращаме всичко с опция преглед.